Në linjën e urbanëve të Durrësit është filmuar një skenë e dhimbshme ndaj disa tw miturve. Tre fëmijë romë që udhëtonin me një prej linjave ndërqytetëse të Durrësit janë shtyrë me forcë nga faturinoja dhe janë përplasur përtokë. Këto pamje janë një tmerr!
Ndërkohë, qytetari që ka dërguar videon thotë për JOQ.al: Videoja është bërë në Durrës. I zbriti ashtu vetëm se ndjeu pështirosje a ku ta di unë, se ata nuk po bënin gjë thjesht po rrinin. Ndali autobusin hapi derën dhe i shtyu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.