Përshkrimi

U VENDOS VERSIONI HD! Një biznesmen i përulur (Jackie Chan) vihet në kërkim të drejtësisë pasi vajza i vritet në një sulm terrorist. Një ndjekje që përfshin zyrtarë të qeverisë Irlandeze dhe Britanike, e kaluara e të cilëve mund të fshehë identitetet e vrasësve…

Shiko Trailer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.