Bob Li përpiqet të kontaktojë Nadinën ndërkohë që i shmanget ndjekësve të tij dhe e vendos atë të hetojë mbi policin që mori meritat e kapjes së tij. Ajzak Xhonson përpiqet të organizojë jetën e tij të dyfishtë ndërkohë që përpiqet të gjejë Bob Linë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.