U RREGULLUAN TITRAT! Bob Li gjen instruktorin e tij të vjetër Ratford O’Brajan që ta ndihmojë të gjejë qitësin. Najdina merr në pyetje Pejnin dhe një raportues i ofron Xhulit një marrëveshje.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.