Bob Li gjen plumbin e vrasjes dhe kjo çon atë drejt një grupi radikal të milicisë dhe Ejsakut, kurse Nejdina me Pejnin gjendet në një lojë vdekjeprurëse, si macja me miun.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.