[ad id=’9768′]

Në kohën kur shërbejnë në Afganistan, Bob Li dhe Ejsaku ndeshen me ideologji të kundërta. Nejdina heton çështjen e Ukrainasit, duke rënë në sy të puçistëve.
[ad id=’5625′]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.