U RREGULLUA! Nëse jeni fansa të Filmit Qitësi a.k.a Shooter (2007) me aktorin Mark Wahlberg, atëherë ju ftojmë të ndiqni serialin Shooter (2016) me aktorin Ryan Phillippe! Ky triller tregon për udhëtimin e Bob Li Suager, snajperi veteran i shumë dekoruar i cili është përsëri në aksion për të parandaluar një kurth për vrasjen Presidentit. Por nuk ia arrin me sukses dhe Bob Li akuzohet për vrasjen e presidentit. Ndiqni serialin për më shumë!

[ad id=’9768′]
[ad id=’5625′]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.