Rozë Dej është mësuesja e re në universitet. Ajo është shumë tërheqëse dhe është një nimfomane në uninversitet, Rozë takon Tanveshin dhe një lidhje fillon.

Shiko Trailer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.