Përshkrimi

Një film i bazuar mbi ngjarje të vërteta. Erno Blaskoviç humbi gjithçka pas revolucionit hungarez të 1848-ës. Kincsem, një kalë mahnitës, i jep kuptim jetës së tij të shkatërruar. Ernos i jepet mundësia të marrë gjithçka që ka dashur: hakmarrjen, dashurinë dhe famën.

Shiko Trailer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.