Përshkrimi

“I nxitur nga besimi i tij i rifituar te njerëzimi dhe i frymëzuar nga akti vetëmohues i Supermenit, Brus Uejn kërkon ndihmën e aleates së tij të re, Dajana Prins, për t’u përballur me një armik edhe më të rrezikshëm.”

Shiko Traialer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.