Mjeshtri i Pasqyrave bashkohet me partneren e tij të vjetër, Top, dhe kërkon të hakmerret me Snart; Jesse i bashkohet ndjekjes, por vendimi i saj për të mos iu bindur urdhrave të Barry përfundon me pasoja të tmerrshme.

[ad id=’9768′]

[ad id=’5625′]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.