El Chapo 1×1

Episode 1

Joaquin, më shumë i njohur si  ‘El Chapo’, është i riu që po përpiqet të ngrehet dhe të bëhet bos droge. Pas kapjes, Miguel Angel e le Chapon në krye dhe e bënë bos.


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.