Grupi i njohur i hakersave “Anonymous Albania” njofton se ka sulmuar së fundmi websajtet e ambasadave shqiptare në Europë, si edhe ka kërkuar dorëheqjen e ambasadorit shqiptar në Francë, Dritan Tola. Ky gjest është ndërrrmarrë në shenjë proteste ndaj vdekjes në Francë të 23 vjeçarit, Florenc Beqiraj, si edhe heshtjes së kancelarive shqiptare.  Cështja Beqiraj sipas autoriteteve francezë është ende në hetim, ndërkohë që priten të zbulohen shkaqet që sollën vdekjen e tij, nëse kemi të bëjmë me ushtrim dhune apo vetëvarje siç kanë raportuar deri tani autoritetet franceze.

Më poshtë reagimi i plotë i AnonymousAlbania

#NJFOTIM Ëebsajtat e Ambasadave te shqiperis Jan jasht Funksionit (http://ëëë.ambasadat.gov.al/)

– Kerkojm dorheqjen e “Dritan Tola” si ambasador i shqipëris ne francë

– Duke e pasur parasysh masakrimin e #FlorencBeqiraj dhe mos marrjen e ndonje mase ndimëse nga qeveria shqiptare dhe Dritan Tola duke deklaruar se ka qen “vetvrasje” Ne kerkojm Dorheqjen sa më shpejt !! #DorheqjeDritanTola

Ne do te vazhdojm te protestojm deri ne dorheqjen e qeveritarve kurvash #AnonymousAlbania

#JeSuisFlorenc #DuamDrejtsi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.